CORAL AL·LELUIA

Novetats / L'himne de la setmana

 H I S T O R I A L

La Coral Al·leluia va néixer l’any 1943 com a Cor de L’Església Evangèlica Baptista de Sabadell, fundada pel mestre Pere Puig i Inglada.

Actuava també, ocasionalment, fora de casa. A la mort del director, l’any 1959, el succeí el seu fill  Pere Puig i Ballonga, i actualment la direcció de la Coral es a càrrec de la seva neta Lois Garcia Puig .

 Durant el curs 1966-67 es reestructura la Coral, adopta el nom actual, se li dóna un nou enfocament i passa a formar part del Secretariat d’Orfeons de Catalunya, actualment Federació Catalana d’Entitats Coral. Fou la primera entitat evangèlica que va formar part d’aquesta organització.

 Actua cada diumenge en els serveis religiosos de l’Església. Ha fet concerts arreu de Catalunya, i a Sant Sebastià, València, Dénia, Carlet, Xàtiva. Ha pres part en diferents Aplecs i Trobades de cant, i ha actuat conjuntament amb les més prestigioses Corals de Catalunya.

 Treballa especialment el cant religiós, clàssic, gospel i espirituals negres. Entre les grans obres que ha interpretat, juntament amb altres corals, es poden citar:

 El Glòria de Poulenc, en commemoració del Centenari de la Ciutat de Sabadell amb l’Orquestra Ciutat de Barcelona sota la direcció d’Edmond Colomer.

 El Lobgesang de Mendelssohn, en el 75è. aniversari de l’Orfeó de Sabadell, amb orquestra i també sota la direcció del mestre Edmond Colomer.

 El Requiem de Mozart, a Sabadell, Barcelona i Sant Cugat del Vallés, amb l’Orquestra Simfònica del Vallés, dirigits pel mestre Jordi Mora.

Amb la mateixa orquestra i director, el Requiem de Foré, a Sabadell, Reus i Vic. Nani de Brahms, la Pavana de Foré, Rosamunda de Schubert, el Te Deum de Haydn

CORAL AL·LELUIA

HORARI D'ASSAIG:    Diumenge a 3/4 de 8 del vespre.

PARTICIPA  EN  ELS CULTES DEL DIUMENGE

MP3: Déu és la meva Llum (2896 KB)

Per escoltar l'arxiu MP3 feu "clic" amb el boto esquerra del ratolí.

Per baixar els arxius de MP3, premeu el botó dret del ratolí i seleccioneu "Anomena i desa la destinació...."

 

A internet:

Residencia Infantil Emmanuel

 

Nuestro Pan Diario

 

IBECAT

 

LA B.E.C. EN LÍNEA 

CERCAD

 
 
 
Pàgina actualitzada el: 11/01/2012
© 2006 Copyright. All rights reserved