SENYOR, JO T’EXALÇARÉ

Nº 66 DEL CANÇONER DE L’ESGLÉSIA

LLETRA

 

Senyor, jo t’exalçaré,
Et cantaré les lloances.
Gràcies perquè vius en mi,
Gràcies per voler salvar-me.
I vas venir fins aquí
Per dar-nos pau,
De la terra a la Creu
Morí en lloc meu,
De la Creu a la tomba,
De la tomba cap al cel.
Senyor, jo t’exalçaré


Música i lletra original: Rick Founds 

 

HISTÒRIA

   

 RICK FOUNDS

 

Rick Founds és graduat en tecnologia de la comunicació. Realment el que ell volia era graduar-se en música, però va ser desanimat per un mestre sense gaire vocació.

Amb tot, va aprendre música i a tocar la guitarra, cosa que feia mentre llegia diàriament la Bíblia en la pantalla del seu ordinador.

Un dia va sentir-se més impressionat per la lectura bíblica, i les paraules i la melodia d’aquest cant li van venir a la ment.

La visió de Crist a la creu, morint per nosaltres, enterrat i ressuscitat amb glòria el van moure a exclamar: Senyor!...  Jo t’exalçaré!...

Ell mateix ho explica: És justament un cant senzill i simple. Però és el que el Senyor va posar en el meu cor. Va venir ràpidament. No em va costar gens d’escriure’l. Als pocs dies la vaig cantar en una classe d’estudi bíblic. Els va agradar molt. Jo no tenia ni idea de que arribés a ser tant popular.

Entre els anys 1997 i 2000 va ser cantada en moltes de les esglésies dels Estats Units, i també adaptada a altres llengües.

Segons una llista d’èxits d’aquells anys, va arribar a ocupar el lloc nº 25 dels cants més populars.

Rick és casat i té tres fills. Viu a Califòrnia i encara rep correspondència agraint-li les seves cançons, especialment aquesta.  

Pere Puig i Ballonga

RELACIÓ D’HIMNES COMENTATS