JESÚS, QUI EM SALVA

Nº 74 DEL CANÇONER DE L’ESGLÉSIA

LLETRA

 

Jesús, qui em salva
Déu com Tu no n’hi haurà cap
Any rere any, jo vull lloar,
Les meravelles del teu amor.

Consol meu, qui em cuida,
El meu refugi Tu ets.
Tot el que sóc
Tot el que sé,
Vol lloar-te eternament.

Cridi al Senyor tota la creació.
Majestat, força, donem al Senyor.
Mars i muntanyes esclatin de goig
I el teu Nom tots proclamin.

Sóc molt feliç quan admiro els teus fets,
T’estimaré, sempre en Tu confiaré.
Res comparable serà amb el que m’has promès


Música i lletra original: Darlene Zschech

 

HISTÒRIA

   

        DARLENE ZSCHECH

 

Darlene Zschech, és reconeguda mundialment com cantant, compositora i directora de lloança. Durant anys ha estat cantant de Gospel i s’han editat gravacions de la seva musica a Austràlia.

Jesús, qui em salva és un cant escrit per Darlene, i que, probablement, ha estat el més popular. Aproximadament uns 30 milions de creients el canten cada diumenge.

Aquest cant va ser anomenat el "cant de l’any" pel premis Dove Awards de l’any 1998 i ha estat gravada en mes de 20 Àlbums.
L’any 2000, Darlene va rebre un premi Dove Award pel seu treball com compositora. Té més de 60 cants tots ells molt apreciats.

La música ha estat una part molt importat en la vida de Darlene. Solament tenia deu anys quan ja participava en un programa setmanal dedicat als infants, a la televisió australiana.

En la seva adolescència ja va liderar grups gospel. Darlene i el seu espòs Mark, han estat una part vital de l’equip líder de música de la seva església de Hillsong, a Sydney, que és probablement, l’església més gran d'Austràlia, on es congreguen unes 15.000 persones.

Darlene és responsable de la lloança pel programa televisiu de Hillsong, que s’emet a més de 125 països diferents del món.

Darlene és també Directora Associada de la Conferència de Hillsong, conferència anual de música i lideratge de l’església. L’any 2005, més de 25.000 persones assistiren a la conferencia en el Sydney Superdome al Parc Olímpic.
 

Pere Puig i Ballonga

RELACIÓ D’HIMNES COMENTATS