COM ENS ESTIMA EL SENYOR

Nº 26 DEL CANÇONER DE L’ESGLÉSIA

LLETRA

 

Com ens estima el Senyor,
com ens estima el Senyor,
la seva vida donà a la Creu.
Com ens estima, 
com ens estima,
com ens estima el Senyor.          Lletra i musica original: Kurt Kaiser

HISTÒRIA

   

    

Kurt Kaiser

Kurt Kaiser va estudiar música al Conservatori de Musica de Chicago, i va ser graduat també a la Universitat Northwestern.

Te més de 200 cançons registrades. L’any 1959 va començar a  treballar  per la companyia  Word, Inc. Com a Director d’Artistes i de repertori i de la que mes tard va ser anomenat vicepresident i director de musica.

Ha estat productor d’àlbums pels mes prestigiosos artistes, entre ells Ernie Ford, George Beverly Shea.

L’any 1992 a Kaise se li va atorgar el premi especial per la Associació Americana de Compositors, Autors i Editors, per la seva contribució a la música cristiana.

Ha rebut també el títol de Doctor Honorari en Musica Sacra, pel Trinity College de Illinois i tambe ha estat guardonat amb el títol Doctor Honorari en Humanitats i Lletres de la Baylor University.

L’any 2001, Kurt Kaiser va ser reconegut en el Saló de la Fama de la Música Gospel de la Associació de Llibreters, amb un lloc d’honor per la seva contribució a la música evangèlica.

També se li va atorgar el premi a la Fidelitat i al Servei l’any 2003.

Acompanya al cantant evangelista, col·laborador en les campanyes de la Associació Billy Graham, George Beverly Shea des de fa mes de trenta anys.

També dirigeix tallers de musica coral per directors de cors d’esglésies, i a mes realitza concerts com a solista.

Kaiser ha gravat setze àlbums com pianista solista, i va rebre el premi “Dove” pel seu àlbum “Salms, Himnes i Cants Espirituals”      

 

Pere Puig i Ballonga

RELACIÓ D’HIMNES COMENTATS