ABBA, PARE

Nº 251 DE L’HIMNARI CANTS DE GLÒRIA

LLETRA

Abba, Pare, jo vull ser
El teu fill per sempre,
I emparat pel teu poder
Seré un bon deixeble.
I quan pugi cap al cel,
Acolliu-me dolçament.
Abba, Pare, jo vull ser
El teu fill per sempre.
                 
				Música i lletra original: Dave Bilbrough

HISTÒRIA

   

DAVE BILBROUGH

 

Per Dave Bilbrough, el seu cant “Abba, Pare” va ser un somni inesperat que es convertís en el seu primer èxit mundial, reconegut i acceptat en totes les esglésies i denominacions.

Després han vingut altres cançons que han tingut acceptació, però encara és aquesta cançó, tot i els seus molts anys de ministeri musical, la més coneguda de totes les que ha fet.

Dave ha manifestat la seva fe i confiança en Déu de totes les formes que li ha estat possible: programes de ràdio, televisió, concerts, seminaris, dirigint programes de preparació de líders. Allà on la seva musica ha arribat ha portat una llum d’esperança i de gratitud a Déu que tant l’estima.

Dave va acceptar a Crist l’any 1971, i li semblava que molts dels cants que s’utilitzaven a les esglésies, tenien un llenguatge que no eren el que ell necessitava per relacionar-se amb Déu. Encoratjat pels líders de la seva comunitat va treballar fort per canviar aquesta situació i tot i la seva joventut se’n va sortir.

El seu testimoni, en tots els llocs on ha pogut parlar de l’amor de Déu, ha estat eficaç i de benedicció.

En un article escrit per ell, que porta per títol El Jesús que jo conec, acaba amb aquestes paraules: Jo puc ser un dèbil i imperfecte seguidor de Jesús, però jo m’acosto a Ell cada dia perquè el Jesús que jo conec em crida a proclamar la seva gràcia a fi que sigui coneguda per aquest bonic però esmicolat món.

 

Pere Puig i Ballonga

RELACIÓ D’HIMNES COMENTATS